ზუსტად ასე მზადდება ნამდვილი ქადა, უტყუარი რეცეპტია – თეო ბოლოთაშვილის რეცეპტი

  • ფქვილი – 8 ჭიქა
  • მარგარინი – 2 ცალი
  • მაწონი – 500 გ
  • სოდა – 1 ჩკ
  • ფქვილი – 2 ჭიქა
  • შაქარი – 2 ჭიქა
  • კარაქი – 200 გ
  • ვანილი
  • კვერცხის გული
  • არაჟანი
  • ავიღოთ 8 ჭიქა ფქვილი (200 გრამიანი), 2 ცალი მარგარინი და გავაფხვიეროთ კარგად, დავუმატოთ 500 გრ მაწონი (1 ჩკ სოდით). მოვზილოთ რბილი ცომი. მოვათავსოთ 2 სთ. მაცივარში.
  • გულსართი: 2 ჭიქა ფქვილი და 2 ჭიქა შაქარი შევურიოთ, დავამატოთ ვანილი და 200 გრ. კარაქი. ვაცხობთ 220 გრადუსზე. თავზე მოვუსვათ კვერცხის გული და არაჟანი და ქადებიც მზადაა.