- ფქვილი – 8 ჭიქა
- მარგარინი – 2 ცალი
- მაწონი – 500 გ
- სოდა – 1 ჩკ
- ფქვილი – 2 ჭიქა
- შაქარი – 2 ჭიქა
- კარაქი – 200 გ
- ვანილი
- კვერცხის გული
- არაჟანი
- ავიღოთ 8 ჭიქა ფქვილი (200 გრამიანი), 2 ცალი მარგარინი და გავაფხვიეროთ კარგად, დავუმატოთ 500 გრ მაწონი (1 ჩკ სოდით). მოვზილოთ რბილი ცომი. მოვათავსოთ 2 სთ. მაცივარში.
- გულსართი: 2 ჭიქა ფქვილი და 2 ჭიქა შაქარი შევურიოთ, დავამატოთ ვანილი და 200 გრ. კარაქი. ვაცხობთ 220 გრადუსზე. თავზე მოვუსვათ კვერცხის გული და არაჟანი და ქადებიც მზადაა.