რაც ეს რეცეპტი ვისწავლე, ნაყინს სულ სახლში ვაკეთებ… ნამდვილი ნაყინის გემო ასეთი უნდა იყოს” – თამო მეფიშვილის “სენდვიჩის” რეცეპტი

  • ნაღები 35 % – 500 მლ
  • მოუხარშავი შესქელებული რძე – 250 გ
  • შოკოლადი – 100 გ
  • ორცხობილა – 16 ცალი
  • მომზადების წესი
  • ⭐⭐⭐⭐
  • თავდაპირველად ავიღოთ ფორმა, ამოვაკრათ სამზარეულოს პარკი და დავაწყოთ ორცხობილები ორ მწკრივზე, 8ც ორცხობილა გადავანაწილე. ავთქვიფე ცივი ნაღები, დავუმატე შესქელებული რძე და ბოლოს შევურიე დაქუცმაცებული შოკოლადი. ნაღების მასა გადავანაწილოთ ორცხობილებზე და ზემოდანაც დავფარავთ ორცხობილებით. საყინულეში ვაყოვნებთ 5 საათი, ამოვიღებთ ფორმიდან და დავჭრით.