ინგრედიენტები
- მარილი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი
- ზეთი – 2.00 ლ
- ოხრახუში – 300.00 გ
- ქინძი – 300.00 გ
- ნიახური – 300.00 გ
- პამიდორი – 5.00 კგ
- მწარე წიწაკა, წითელი – 500.00 გ
- ნიორი – 350.00 გ
- ხახვი – 2.00 კგ
- სტაფილო – 2.00 კგ
- წითელი ბულგარული წიწაკა – 3.00 კგ
- მწვანე ლობიო – 10.00 კგ
მომზადების წესი
ბოსტნეული დავჭრათ სასურველ ზომებად და ცალ-ცალკე მოვშუშოთ ზეთში (ხახვი,ბულგარული,სტაფილო). ლობიო დავამტვრიოთ და ცალკე მოვხარშოთ. პომიდორი გავატაროთ. რომ წამოდუღდება, დავამატოთ გატარებული ნიორი და წიწაკა და ერთად ვადუღოთ.
ყველაფერი ცალ-ცალკე რომ მოიშუშება და მოიხარშება, გავაერთიანოთ, დავამატოთ დაჭრილი მწვანილი, სუნელები, მარილი გემოვნებით და კიდევ რამდენიმე წუთი ვშუშოთ. შემდეგ მდუღარე მოვათავსოთ გასტერილებულ ქილებში და მოვხუფოთ.1 დღე შევფუთოთ.უგემრიელესი გამოდის!