ინგრედიენტები
ბადრიჯანი – 3 ცალინიორი – 2 კბილიმაიონეზიუცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილიძმარი – 1 ჩაის კოვზიქინძიპილპილი, მარილი
მომზადების წესები:
დავჭრათ ბადრიჯანი სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 20 წუთი, გავწუროთ და ზეთიან ტაფაში შევწვათ. რომ შეგრილდება, დავჭრათ კიდევ პატარა ნაჭრებად.
მაიონეზში ჩავყაროთ დაჭყლეტილი ნიორი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი, ჩავასხათ ძმარი და ავურიოთ. შემდეგ დავასხათ შემწვარ ბადრიჯანს, მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი, მარილი პილპილი და კარგად ავურიოთ