დესერტი
Rated 0 stars out of
- ხაჭო – 450 გ
- არაჟანი – 150 გ
- ჟელატინი – 3 სკ
- წყალი – 70 მლ
- თაფლი – 3 სკ
- შესქელებული რძე – 5 სკ
- ვანილი – 1 შეკვრა
- სხვადასხვა თხილეული
- ჩირეული, ქიშმიში
მომზადების წესი
ხაჭო და არაჟანი დავაბლენდეროთ ხელის ბლენდერით, ცალკე ჟელატინს დავასხათ ცივი წყალი და დავტოვოთ 25 წთ.
ხაჭოს მასას დავუმატეოთ თაფლი, მოუხარშავი შესქელებული რძე, ვანილი, შემდეგ კი ორთქლის აბაზანაზე გამღვალი ჟელატინი, ბოლოს კი მშრალი ხილი და თხილეული.
გადავიტანოთ ფორმაში და მაცივარში მოვათავსოთ 7 საათი.
უგემრიელესია!