- კვერცხის გული – 2 ცალი
- ცივი წყალი – 400 გ
- მარგარინი – 500 გ
- არაყი – 2 სკ
- ძმარი – 2 სკ
- ზეთი – 2 სკ
- ფქვილი – 800
- მომზადების წესი
- მოვზილე ცომი, კარგად დავაბერტყე მაგიდაზე რამდენჯერმე და მოვათავსე ოთახის ტემპერატურაზე 20 წუთი. დავყავი ნაწილებად, გავაბრტყელე ცომი და გადაუსვი მარგარინი. გადავკეცე მოვათავსე მაცივარში 20 წუთი ეს პროცესი გავიმეორე 3-ჯერ, ბოლოს ჩავდე ცელოფანში და დავტოვე მაცივრის ზედა თაროზე 12 საათი. შეგიძლიათ მთელი ღამე დატოვოთ. კრემი გამოიყენეთ როგორიც თქვენ გსიამოვნებთ, მე მაგალითად მოხარშულ კრემს ვიყენე.