ინგრედიენტები
- ზეთი შესაწვავად
- კიტრის მწნილი
- აჯიკა – 1.00 ჩ/კ
- ყველი – 200.00 გ
- კვერცხი – 1.00 ცალი
- მინერალური წყალი
- სიმინდის ფქვილი – 200.00 გ
- მომზადების წესი
- სიმინდის ფქვილს დავასხათ მინერალური წყალი და მოვზილოთ მჭადის ცომი, დავუმატოთ კვერცხი და განვაგრძოთ მოზელა. ყველი გავხეხოთ და ცომს შევურიოთ, საჭიროებისამებრ დავუმატოთ ცოტაოდენი მინერალური წყალი და აჯიკა.
- ცომი დავყოთ 10 გუნდად, სველი ხელებით მივცეთ სასურველი ფორმა და საშუალოდ გაცხელებულ ტაფაზე ზეთში შევწვათ. სუფრაზე გავიტანოთ ცხელი, კიტრის მწნილთან ერთად.